Facaderenovering

Der er store muligheder indenfor facaderenovering.

Facaderenovering kan gøre underværker!

Der er store muligheder indenfor facaderenovering. En renovering af facaden sikrer din bygnings sundhed og kan samtidig være en mulighed for at skabe et helt nyt udtryk til din virksomhed eller dit hus.

Vi er specialister indenfor facaderenovering og kombinerer praktiske og æstetiske løsninger til en fordelagtig pris. Renovering af facaden er en investering der kan betale sig, da det betyder en værdiforøgelse af den samlede ejendom.

Vi går op i godt håndværk og sætter en ære i veludførte arbejdsopgaver og som eksperter klarer vi arbejdet hurtigt og effektivt, hvilket afspejler sig i den samlede pris.

Kontakt os hvis du skal have renoveret din facade

Vi er den oplagte samarbejdspartner at kontakte, når du ønsker kvalitet til en fordelagtig pris. Som førende på vores felt er vi det sikre valg i branchen. Du er velkommen til at kontakte os for et tilbud på dit projekt. Igennem råd og vejledning sikrer vi at du kender alle dine muligheder.

Vi udfører facaderenovering på hele Sjælland med fokus på København. Kontakt os for et uforpligtende tilbud, pr. mail, på telefon eller ved at besøge os på vores adresse i Rødovre. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vil du se billeder af vores arbejde?

Udover facaderenovering har vi også stor erfaring med tagarbejde og diverse murerarbejde, herunder alt fra tagrenovering, tagudskiftning, bygning af nyt køkken og nyt bad samt alt inden for tilbygning og ombygning mm.!