Murer i Rødovre og København

Hos Tømrermester Jim Jensen går vi op i professionelt håndværk.

Din lokale murer i København og Rødovre

Er du på udkig efter en god og erfaren murer omkring Rødovre, København og Nordsjælland? Så står vi klar til at udføre dine drømme bedst tænkeligt. Hos Tømrermester Jim Jensen går vi meget op i professionelt håndværk, og det er særdeles vigtigt for os, at vores murerarbejde lever op til dine individuelle ønsker og behov. Vi tager udgangspunkt i dig som kunde og tilbyder alt fra totalløsninger til mindre mureropgaver. Hos os er der ikke en opgave, der er for lille eller stor, så uanset om du skal have lavet en tilbygning, ombygning, facaderenovering eller have bygget noget helt nyt, så kan du trygt stole på Tømrermester Jim Jensen A/S som din murer.

Murer til alle former for murerarbejde

Vores virksomhed har siden 1983 hjulpet mange forskellige kunder, og vi har derfor opbygget mange års erfaring og stærke kunderelationer. Vi henvender os både til private kunder, virksomheder og institutioner, som alle ønsker et kvalitetsfyldt arbejde.

I år 2000 valgte vi at udvide med en murerafdeling, da der var stor efterspørgsel på faget. Dette har medført, at vi i dag kan tilbyde alle former for murerarbejde og vi står også klar til at hjælpe dig.

Kontakt os i dag

Vil du høre nærmere om hvad kan hjælpe med som murer? Så kontakt os i dag. Vi har stor erfaring inden for området. Vi er beliggende i Rødovre og arbejder derfor meget i og omkring København. Ring gerne til os på telefon 36 41 43 48, hvis du har spørgsmål eller lignende.

Vil du se billeder af vores arbejde?

Udover stor erfaring som murer, har vi også stor erfaring med tagarbejde, herunder tagrenovering og tagudskiftning.