Tagudskiftning

Taget er lige så vigtigt som fundamentet i en bygning.

Du kan sikre din investering med en tagudskiftning

Taget er lige så vigtigt som fundamentet i en bygning og derfor kan man spare mange penge på at få udført tagudskiftning i tide. Fejl og mangler, der ikke bliver taget i opløbet, kan udvikle sig til reelle skader og dermed blive langt dyrere at udbedre senere. Vi har stor erfaring på området og da vi sætter en ære i veludført arbejde, er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at alle dele af vores arbejde er mere end blot i orden.

En tagudskiftning nu sikrer din investering og øger værdien af dit hus og bygning. Du kan betragte os som en stærk samarbejdspartner, der gør dine udgifter til et sundt tag til en investering, der let tjener sig ind igen.

Tagudskiftning er en sund investering

Vi har gode erfaringer med tagarbejde og hos Jim Jensen Tømrermester er vi igennem videreuddannelse og kurser ajour med de mest moderne og miljøvenlige løsninger. En tagudskiftning kan spare dig for mange penge på sigt igennem bedre isolering og et sundt tag sikrer den samlede investering i din bygning.

Vi har udført tagudskiftning og tagrenovering i blandt andet Rødovre og København og varetager også opgaver på resten af Sjælland.

Vi ser frem til at høre fra dem!

Vil du se billeder af vores arbejde?

Vi er også din lokale tømrer, snedker og murer – vi står gerne for at lave alt fra nyt køkkennyt bad, diverse tilbygninger / ombygningerfacaderenoveringvinduesudskiftning / vinduesrenovering og meget mere!