Tilbygning

Hvis du går med en drøm om at få lavet en tilbygning til hjemmet.

En tilbygning kan gøre underværker for din ejendom

Hvis du går med en drøm om at få lavet en tilbygning til hjemmet, men ikke kender til arbejdsgangen og mangler det fornødne overblik, så kan vi hos Tømrermester Jim Jensen hjælpe dig fra start til slut. Vi kan tilbyde dig professionel rådgivning samt give dig inspiration inden for det ønskede. Vi har hjulpet mange forskellige kunder, specielt i området omkring Rødovre og København.

Der kan være mange fordele ved at vælge en tilbygning til dit eksisterende hus. Du får mere plads, men slipper for at flytte. Der findes uanede muligheder, og du kan helt selv få lov til at bestemme, hvordan tilbygningen præcis skal laves. Måske er børneværelserne blevet for små, eller der er behov for et opholdsrum til hele familien. Vi hjælper dig også gerne, hvis du skal have lavet andre former for tømreropgaver. Dette kunne eksempelvis være et nyt bad eller køkken.

Vi står klar til at hjælpe med tilbygningen

Hos Tømrermester Jim Jensen står vi altid klar til at hjælpe, og vi giver dig også gerne en uforpligtende snak samt tilbud, hvis du ønsker det. Har du spørgsmål til vores arbejdsopgaver eller lignende, er du altid velkommen til at ringe på telefon 36 41 43 48. Vi hjælper dig også, hvis du skal have lavet nyt bad eller nyt køkken, eller hvis du skal lave ombygninger af dit hus.

Vil du se billeder af vores arbejde?