Nyt bad

Et nyt bad glæder i hverdagen og er en vigtig del af at skabe et drømmehjem.

Bliv glad med et nyt bad

Et nyt bad glæder i hverdagen og er en vigtig del af at skabe et drømmehjem. Vi er specialister på området og kan derfor inkorporere dine helt individuelle ønsker, uden det betyder, at budgettet løber løbsk. Badeværelset siger meget om hvem vi er som mennesker og derfor er der flere og flere der lægger vægt på, at det skal have et unikt udtryk.

Vi er den ideelle samarbejdspartner i denne forbindelse. Vores store erfaring og viljen til at følge med udviklingen, gør os til førende på vores felt. Vi sætter er en ære i veludførte opgaver og går op i godt håndværk, og derfor er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at alle dele af vores arbejde er mere end blot i orden.

Kontakt os hvis du skal have nyt bad

Hvad enten du ønsker at skabe et helt nyt badeværelse eller blot at renovere er Jim Jensen den rette samarbejdspartner at kontakte. Med stor erfaring og ekspertise udfører vi opgaver på hele Sjælland med fokus på Rødovre og Stor København.

Du er velkommen til at kontakte os for et gratis tilbud og høre mere om dine muligheder.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Udover nyt bad har vi også stor erfaring med at bygge nyt køkken!

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud

Hvis du står og skal bruge en professionel samarbejdspartner på dit byggeprojekt, så ring på 36 41 43 48 eller send os en mail. Vi lytter til dine idéer, og sammen finder vi den rette løsning til dig.