Tagrenovering

Hos Jim Jensen Tømrermester har vi stor erfaring med tagrenovering.

Vi har stor erfaring med tagrenovering

Hos Jim Jensen Tømrermester har vi stor erfaring med tagrenovering. På dette felt gælder det, at det er vigtigt, at arbejdet er udført ordentligt fra starten, da fejl og mangler først viser sig, længe efter taget er lagt, og kan udvikle sig til skader, der er langt dyrere at udbedre. Derfor sikrer vi, at alle dele af vores arbejde er mere end blot i orden, ned til mindste detalje.

Vi ser gerne, at du betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre din udgift til en god investering, der både øger og sikrer værdien af din bolig. Da vi sætter en ære i godt håndværk og veludførte opgaver, er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at alle dele af vores arbejde er top
kvalitet.

Det sikre valg inden for tagrenovering

Vi er det sikre valg, når du ønsker kvalitets arbejde til en fordelagtig pris. Med stor erfaring fra blandt andet København varetager vi opgaver på hele Sjælland.

Du er velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud på tagrenovering eller tagudskiftning – på telefon 36 41 43 48, pr. mail info@jimjensen.dk eller ved at besøge os personligt på vores adresse i Rødovre. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vil du se billeder af vores arbejde?

Vi er også din lokale tømrer, snedker og murer – vi står gerne for at lave alt fra nyt køkken, nyt bad, diverse tilbygninger / ombygninger, facaderenovering, vinduesudskiftning / vinduesrenovering og meget mere!