Vinduesudskiftning

Vi har stor erfaring med vinduesudskiftning og vinduesrenovering.

Få udført vinduesudskiftning og spar mange penge

Hos Jim Jensen Tømrermester har vi stor erfaring med vinduesudskiftning og vinduesrenovering, og kan derfor vejlede dig til den mest miljøvenlige og økonomisk fordelagtige løsning. Da der tidligere ikke blev lagt samme vægt på vinduers isolerende egenskaber som der gør i dag, kan de fleste husejere og virksomheder med fordel skifte nu og spare mange penge.

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre dine udgifter til en god investering der tjener sig ind flere gange. Med stor erfaring, evnen og viljen til at følge med udviklingen, er vi den ideelle samarbejdspartner at kontakte i denne forbindelse.

Vinduesudskiftning er godt for miljøet

Det kan betale sig økonomisk at skifte vinduer og at det samtidig gavner miljøet er jo blot en ekstra ting at glæde sig over. Vi har stor erfaring fra blandt andet Rødovre og København, og kender derfor til markedets muligheder og kan udføre selv meget komplicerede opgaver, uden at budgettet løber løbsk.

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder og for at modtage et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Du kan enten ringe til os på 36 41 43 48 eller skrive til os på info@jimjensen.dk. Som din lokale tømrer, murer og taglægger, står vi også gerne for din facaderenovering, tilbygning / ombygning, tagrenovering, tagudskiftning samt bygning af nyt køkken og nyt bad mm.