Tagudskiftning

Du kan sikre din investering med en tagudskiftning

Taget er lige så vigtigt som fundamentet i en bygning og derfor kan man spare mange penge på at få udført tagudskiftning i tide. Fejl og mangler, der ikke bliver taget i opløbet, kan udvikle sig til reelle skader og dermed blive langt dyrere at udbedre senere.  Vi har stor erfaring på området og da vi sætter en ære i veludført arbejde, er det lige så vigtigt for os,  som det er for kunden, at alle dele af vores arbejde er mere end blot i orden.

En tagudskiftning nu sikrer din investering og øger værdien af dit hus og bygning. Du kan betragte os som en stærk samarbejdspartner, der gør dine udgifter til et sundt tag til en investering, der let tjener sig ind igen.

Tagudskiftning er en sund investering

Vi har gode erfaringer med tagarbejde og hos Jim Jensen Tømrermester er vi igennem videreuddannelse og kurser ajour med de mest moderne og miljøvenlige løsninger. En tagudskiftning kan spare dig for mange penge på sigt igennem bedre isolering og et sundt tag sikrer den samlede investering i din bygning.

Vi har udført tagudskiftning og tagrenovering i blandt andet Rødovre og København og varetager også opgaver på resten af Sjælland.

Vi ser frem til at høre fra dem!

 

Som din lokale tømrer, snedker og murer står vi også gerne for at lave alt fra nyt køkken, nyt bad, diverse tilbygninger / ombygninger, facaderenovering, vinduesudskiftning / vinduesrenovering og meget mere!Facebook nyheder10. Oct 2018


Vi søger en ny tømrer/snedker til servicearbejde og mindre opgaver. Del gerne og kontakt os gerne for me…

28. May 2018


Vi søger en ny tømrer/snedker til servicearbejde og mindre opgaver. Del gerne og kontakt os gerne for m…

20. Apr 2018


Det glæder os at få anerkendende feedback om vores medarbejdere. Det gør fredagen endnu bedre 😎 God week…


Tømrermester Jim Jensen A/S | Nyholms Allé 13 | 2610 Rødovre | Tlf: 36 41 43 48 | Presse
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top