Ombygning

Få et helt nyt hjem med en ombygning

Overvejer du at få bygget om derhjemme? En ombygning kan være en stor beslutning, da der ofte skal gøres en lang række overvejelser, inden beslutningen er endelig. Med en ombygning kan vi skabe nyt liv til din eksisterende bolig og i samråd finde de løsninger, der passer præcist til dine behov og ønsker.

En ombygning er en god og langsigtet investering, da det giver nye og spændende muligheder og samtidig øger værdien af din bolig. Hvis du har brug for hjælp eller inspiration til ombygningen, står vi hos Tømrermester Jim Jensen klar til at hjælpe dig.

Har du brug for hjælp?

Vi lytter til dine behov og tager gerne en uforpligtende snak, hvor du har mulighed for at fortælle os om dine ideer og ønsker. Hos os er en opgave hverken for lille eller for stor, og vi ser altid frem til et professionelt samarbejde med vores kunder.

Ring gerne til os på telefon 36 41 43 48, hvis du vil vide mere omkring vores arbejdsopgaver. Vi arbejder specielt i København og de omkringliggende byer, da vi er beliggende i Rødovre. Vi hjælper dig også, hvis du skal have lavet nyt bad eller nyt køkken, eller hvis du skal have lavet nye tilbygninger mm.Facebook nyheder15. Dec 2017


Arbejdet på østerbro er ved at være på plads, så julen snart kan nydes 😉🎅. Vi ønsker alle en god jul og…

18. Aug 2017


Lokaler udlejes på Rørmosevej København NV. Fine, tørre lokaler på ca. 50 - 55 kvm udlejes til liberalt e…

18. Aug 2017


Vi søger dygtige og alsidige tømrer/snedker til opstart hurtigst muligt. Kontakt kontoret på tlf. 36 41…


Tømrermester Jim Jensen A/S | Nyholms Allé 13 | 2610 Rødovre | Tlf: 36 41 43 48 | Presse
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top