Vinduesudskiftning

Få udført vinduesudskiftning og spar mange penge

Hos Jim Jensen Tømrermester har vi stor erfaring med vinduesudskiftning og vinduesrenovering, og kan derfor vejlede dig til den mest miljøvenlige og økonomisk fordelagtige løsning. Da der tidligere ikke blev lagt samme vægt på vinduers isolerende egenskaber som der gør i dag, kan de fleste husejere og virksomheder med fordel skifte nu og spare mange penge.

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre dine udgifter til en god investering der tjener sig ind flere gange. Med stor erfaring, evnen og viljen til at følge med udviklingen, er vi den ideelle samarbejdspartner at kontakte i denne forbindelse.

Vinduesudskiftning er godt for miljøet

Det kan betale sig økonomisk at skifte vinduer og at det samtidig gavner miljøet er jo blot en ekstra ting at glæde sig over. Vi har stor erfaring fra blandt andet Rødovre og København, og kender derfor til markedets muligheder og kan udføre selv meget komplicerede opgaver, uden at budgettet løber løbsk.

 

Kontakt os i dag

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder og for at modtage et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Du kan enten ringe til os på 36 41 43 48 eller skrive til os på info@jimjensen.dkSom din lokale tømrer, murer og taglægger, står vi også gerne for din facaderenovering, tilbygning / ombygning, tagrenovering, tagudskiftning samt bygning af nyt køkken og nyt bad mm. 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 Facebook nyheder10. Oct 2018


Vi søger en ny tømrer/snedker til servicearbejde og mindre opgaver. Del gerne og kontakt os gerne for me…

28. May 2018


Vi søger en ny tømrer/snedker til servicearbejde og mindre opgaver. Del gerne og kontakt os gerne for m…

20. Apr 2018


Det glæder os at få anerkendende feedback om vores medarbejdere. Det gør fredagen endnu bedre 😎 God week…


Tømrermester Jim Jensen A/S | Nyholms Allé 13 | 2610 Rødovre | Tlf: 36 41 43 48 | Presse
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top