Tagrenovering

Vi har stor erfaring med tagrenovering

Hos Jim Jensen Tømrermester har vi stor erfaring med tagrenovering. På dette felt gælder det, at det er vigtigt, at arbejdet er udført ordentligt fra starten, da fejl og mangler først viser sig, længe efter taget er lagt, og kan udvikle sig til skader, der er langt dyrere at udbedre. Derfor sikrer vi, at alle dele af vores arbejde er mere end blot i orden, ned til mindste detalje.

Vi ser gerne, at du betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre din udgift til en god investering, der både øger og sikrer værdien af din bolig. Da vi sætter en ære i godt håndværk og veludførte opgaver, er det lige så vigtigt for os, som det er for kunden, at alle dele af vores arbejde er top
kvalitet.

Det sikre valg inden for tagrenovering

Vi er det sikre valg, når du ønsker kvalitets arbejde til en fordelagtig pris. Med stor erfaring fra blandt andet København varetager vi opgaver på hele Sjælland.

Du er velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud på tagrenovering eller tagudskiftning - på telefon 36 41 43 48, pr. mail info@jimjensen.dk eller ved at besøge os personligt på vores adresse i Rødovre. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Vi er også din lokale tømrer, snedker og murer - vi står gerne for at lave alt fra nyt køkken, nyt bad, diverse tilbygninger / ombygninger, facaderenovering, vinduesudskiftning / vinduesrenovering og meget mere!Facebook nyheder15. Dec 2017


Arbejdet på østerbro er ved at være på plads, så julen snart kan nydes 😉🎅. Vi ønsker alle en god jul og…

18. Aug 2017


Lokaler udlejes på Rørmosevej København NV. Fine, tørre lokaler på ca. 50 - 55 kvm udlejes til liberalt e…

18. Aug 2017


Vi søger dygtige og alsidige tømrer/snedker til opstart hurtigst muligt. Kontakt kontoret på tlf. 36 41…


Tømrermester Jim Jensen A/S | Nyholms Allé 13 | 2610 Rødovre | Tlf: 36 41 43 48 | Presse
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top