Vinduesrenovering

Vinduesrenovering kan betale sig

Der er penge at spare på varmeregningen ved at udføre vinduesrenovering. Vi er specialister inden for området og kan hurtigt danne os et overblik over, hvordan du bør gribe projektet an. Vores store erfaring gør, at vi klarer arbejdet hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten af vores arbejde og det afspejler sig i prisen i sidste ende.

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at sikre din investering og øge værdien af din bolig. Vi går op i godt håndværk og da vi sætter en ære i veludførte arbejdsopgaver, er det vigtigt for os, at alle dele af vores projekter er mere end blot i orden.

Kontakt os i forbindelse med vinduesrenovering

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Vi har den nødvendige erfaring og med evnen og viljen til at følge med udviklingen, er vi den oplagte samarbejdspartner at kontakte i denne forbindelse.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Rødovre og København, men uanset hvor du er fra på Sjælland, kan du med fordel kontakte os for et uforpligtende tilbud på vinduesrenovering eller vinduesudskiftning. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Som din lokale tømrer, snedker, taglægger og murer, så fikser vi også gerne et nyt køkken, nyt bad, diverse tilbygninger / ombygninger, facaderenovering eller tagrenovering og tagudskiftning mm.!Facebook nyheder10. Oct 2018


Vi søger en ny tømrer/snedker til servicearbejde og mindre opgaver. Del gerne og kontakt os gerne for me…

28. May 2018


Vi søger en ny tømrer/snedker til servicearbejde og mindre opgaver. Del gerne og kontakt os gerne for m…

20. Apr 2018


Det glæder os at få anerkendende feedback om vores medarbejdere. Det gør fredagen endnu bedre 😎 God week…


Tømrermester Jim Jensen A/S | Nyholms Allé 13 | 2610 Rødovre | Tlf: 36 41 43 48 | Presse
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top