Presse

Tømrermester Jim Jensen A/S betaler bøde men fastholder uskyld

I efteråret 2014 sigtede Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet (SØIK) – også kaldet Bagmandspolitiet – Tømrermester Jim Jensen A/S for karteldannelse.
Vi har igennem hele forløbet fastholdt, at vi har handlet i god tro, og at vi derfor ikke er skyldige i karteldannelse. Vi sagde derfor tidligt i forløbet, at vi ville tage sagen op ved domstolen. Men vi har nu besluttet at vedkende os den bøde, vi er blevet idømt.

Vi fastholder fortsat vores uskyld. Sagen er bare, at retssager som disse er yderst ressource- og tidskrævende, og vi har allerede givet sagen mere fokus, end vi mener, den fortjener. Og vi vil hellere koncentrere os om at drive tømrervirksomhed end at ligge i retssag med Bagmandspolitiet.

Derfor vælger vi nu at betale en bøde på 300.000 kr. Bøden lød oprindeligt på 400.000 kr., men Bagmandspolitiet har tilbudt at reducere bøden. Vi vurderer derfor, at vi er bedst tjent med at gå på kompromis frem for at føre en længerevarende og dyr retssag. Derudover har vi taget sagen til efterretning og ændret vores procedurer, når vi indhenter tilbud fra samarbejdspartnere. Det vil sikre, at vi undgår lignende sager i fremtiden.

Vi glæder os over, at vi nu kan se fremad og koncentrere os om det vi er bedst til.
Såfremt kunder eller samarbejdspartnere – nuværende som fremtidige – har spørgsmål til sagen, er I velkomne til at rette dem til mig.

Med venlig hilsen
Jim JensenFacebook nyheder15. Dec 2017


Arbejdet på østerbro er ved at være på plads, så julen snart kan nydes 😉🎅. Vi ønsker alle en god jul og…

18. Aug 2017


Lokaler udlejes på Rørmosevej København NV. Fine, tørre lokaler på ca. 50 - 55 kvm udlejes til liberalt e…

18. Aug 2017


Vi søger dygtige og alsidige tømrer/snedker til opstart hurtigst muligt. Kontakt kontoret på tlf. 36 41…


Tømrermester Jim Jensen A/S | Nyholms Allé 13 | 2610 Rødovre | Tlf: 36 41 43 48 | Presse
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top