Vores Virksomhed

Vi er et tømrerfirma, du kan regne med!

Med bred erfaring inden for byggebranchen og en stærk vilje til konstant at følge med udviklingen, kan vi udføre alle opgaver som tømrer og snedker i højt kvalitet og til fordelagtige priser.

Af vores hovedområder kan nævnes:

Dette er blot nogle af de typer projekter vi har udført til vores kunders tilfredshed. Vi går altid op i en god kommunikation, der sikrer, at du kender dine muligheder og du får det bedst mulige resultat til den rigtige pris. Med stor erfaring udfører vi opgaver hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten og det kan ses og mærkes på prisen i sidste ende. Vi sætter nemlig en ære i godt håndværk og veludførte projekter.


Ud over de ovennævnte opgaver laver vi også facaderenoveringer, ombygninger, tilbygningertagrenovering, tagudskiftning samt opsætning af nyt bad eller køkken.

Kontakt os blot for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende og gratis tilbud. Vi tager imod telefonisk, pr. e-mail og på vores adresse i Rødovre, for en snak om et muligt samarbejde.

Med stor erfaring fra blandt andet Storkøbenhavn varetager vi opgaver på hele Sjælland. Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til det bedst mulige resultat til en fordelagtig pris. Igennem stærkt håndværk sikrer vi din investering og øger værdien af din bolig.

Vi ser frem til at høre fra dig.Facebook nyheder15. Dec 2017


Arbejdet på østerbro er ved at være på plads, så julen snart kan nydes 😉🎅. Vi ønsker alle en god jul og…

18. Aug 2017


Lokaler udlejes på Rørmosevej København NV. Fine, tørre lokaler på ca. 50 - 55 kvm udlejes til liberalt e…

18. Aug 2017


Vi søger dygtige og alsidige tømrer/snedker til opstart hurtigst muligt. Kontakt kontoret på tlf. 36 41…


Tømrermester Jim Jensen A/S | Nyholms Allé 13 | 2610 Rødovre | Tlf: 36 41 43 48 | Presse
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top