Nyt køkken

Skab dit drømmehjem med et nyt køkken

Et nyt køkken skaber glæde i hverdagen. Køkkenet er et af de rum vi danskere i højere og højere grad ligger vægt på i indretningen af vores hjem og i samme sammenhæng tager mere i brug end tidligere. Med stor erfaring på området og viljen til at følge med udviklingen, er vi den oplagte samarbejdspartner i denne forbindelse.

Vores store erfaring gør, at vi klarer selv meget komplicerede opgaver hurtigt og effektivt, uden det går ud over kvaliteten af vores arbejde. Et nyt køkken, er for mange en vigtig del af at skabe et drømmehjem, og med os som samarbejdspartner er du sikret det resultat du ønsker.

Kontakt os for et nyt køkken

Vi ser gerne, at du betragter os som en samarbejdspartner, der kan hjælpe dig til at gøre dine udgifter til en god investering, der sikrer og øger værdien af din bolig. Vores erfaring gør, at vi klarer arbejdet på kortest mulige tid, og det afspejler sig i prisen i sidste ende.

Vi fokuserer vores arbejdsindsats på Rødovre og Storkøbenhavn, men hvor end du er fra på Sjælland eller resten af Danmark er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på dit køkken.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Skal du have lavet nyt bad, så står vi også meget gerne for det!Facebook nyheder10. Apr 2019


Vi søger ny tømrer/snedker til vores virksomhed Del gerne og kontakt os gerne for mere information på 36…

10. Oct 2018


Vi søger en ny tømrer/snedker til servicearbejde og mindre opgaver. Del gerne og kontakt os gerne for me…

28. May 2018


Vi søger en ny tømrer/snedker til servicearbejde og mindre opgaver. Del gerne og kontakt os gerne for m…


Tømrermester Jim Jensen A/S | Nyholms Allé 13 | 2610 Rødovre | Tlf: 36 41 43 48 | Presse
Udviklet af: Søgemedier A/S | Cookiepolitik
Top